Tourist Magazine – Besøk Norge

For den som kan tenke seg å feriere i Norge har denne siden alt man trenger. Vi ønsker å gjøre det enkelt for folk å velge Norge som reisemål. Nettstedet vårt inneholder omtaler av reiselivsbedrifter i hele Norge, som kan komme fra lokale turistkontorer, eller fra destinasjons-selskap, eller informasjonen kan være samlet fra sekundære kilder.

Norge er et land med mange tiltrekkende destinasjoner, og det er enkelt å finne noe som man ikke har sett eller besøkt tidligere, selv om man bor i Norge. Om man vil besøke andre byer, eller om man ønsker å slappe av på landet, så er det mange ting å velge i, og det ligger som regel lett tilgjengelig. Noe av det billigste man kan gjøre for å utforske landet på egen hånd, er å reise med NSB sine forhåndsbestilte billetter. Dette bringer en nær de fleste tettstedene, og man får oppleve villmarksliv om man ønsker det. Man kan reise over vidda, både til Bergen og til Trondheim, eller man kan komme seg så langt nord som til Bodø. Tar man en av disse rutene passerer man et utall flotte naturopplevelser, fantastiske kulturelle opplevelser, og man får se hvor vakkert fedrelandet er, i all dets prakt.

Vi tilstreber at all informasjon på sidene våre er nøyaktig, men vi kan likevel ikke holdes ansvarlig for eventuelle krav som følge av informasjonen oppgitt på vårt nettsted. Priser og tilgjengelighet kan forandre seg uten at vi informeres om det, selv om dette vil være beklagelig. Vi forsøker likevel å gi et best mulig tilbud, og forsøker å holde sidene oppdaterte, på best mulig måte.